کتاب الکترونیکی The Science of Nutrition: Debunk the Diet Myths and Learn How to Eat Well for Health and Happiness

90,000 تومان

یک پرفروش‌ترین کتاب از “ساندی تایمز”

آیا رژیم گیاه‌خواری سالم‌تر است؟ آیا باید رژیم کم کربوهیدرات را امتحان کنم؟ آیا همیشه ایده بدی است که یک وعده غذا را حذف کنم؟ آیا سوپر غذاها به آن اندازه که گفته می‌شود مفید هستند؟ آیا چربی هنوز برای شما مضر است؟ آیا می‌توانم غذا بخورم تا شانس بارداری خود را افزایش دهم؟

علم تغذیه با ارائه پاسخ‌های روشن و مستند به جدیدترین تحقیقات علمی، از میان نویز مشاوره‌های متناقض رژیم غذایی عبور می‌کند.

با درک این که هیچ رویکرد واحدی برای تغذیه وجود ندارد، این کتاب نوآورانه به تمامی سوالات شما در مورد غذا پاسخ می‌دهد و هر موضوع ممکن را پوشش می‌دهد – از باکتری‌های روده گرفته تا مدیریت وزن، سلامت قلب و پشتیبانی از سیستم ایمنی، رژیم‌های گیاه‌خواری و روزه‌داری متناوب، و همه چیز بین آن‌ها.

با رویکرد پرسش و پاسخ ساده و گرافیک‌های اطلاعاتی، این کتاب تغذیه‌ای افسانه‌های رایج غذایی و رژیم‌ها را رد می‌کند، تغذیه را در دنیای مدرن بازتعریف می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که تصمیمات آگاهانه‌ای که به بهترین نحو برای شما مناسب است، در مورد اینکه چه چیزی، چه زمانی و چگونه بخورید، اتخاذ کنید.

مشاوره ساده و مبتنی بر شواهد کتاب، به شما این قدرت را می‌دهد که از فواید و اهمیت تغذیه آگاه شوید، همراه با آنچه در دنیای غذا و رژیم غذایی کاملاً گمراه‌کننده است، و خود را با دانش و اعتماد به نفس لازم برای ارزیابی و بهبود رویکرد خود به تغذیه مجهز کنید.

کتاب : کتاب الکترونیکی The Science of Nutrition: Debunk the Diet Myths and Learn How to Eat Well for Health and Happiness 

نویسنده : Rhiannon Lambert

زبان : انگلیسی

تعداد صفحه : 195 صفحه

قیمت : 90 هزار تومان

قیمت کتاب در سایت آمازون : 25 دلار

به محض پرداخت لینک دانلود کتاب را دریافت خواهید کرد.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و یا مشکل در دانلود به شماره واتس آپ 09390863554 پیام دهید.

  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

مطمئناً! بیایید عنوان «علم تغذیه: افسانه‌های رژیمی را رد کنید و یاد بگیرید که چگونه برای سلامت و شادی خوب غذا بخورید» را تجزیه و تحلیل کرده و معنای آن را بهتر درک کنیم.

تجزیه و تحلیل عنوان:

علم تغذیه:
علم تغذیه به مطالعه علمی نحوه تأثیر غذا بر بدن اشاره دارد. این شامل همه چیز از نحوه جذب مواد مغذی، نحوه پشتیبانی از عملکردهای بدن و نحوه استفاده بدن از این مواد برای رشد، انرژی و ترمیم است. بخش «علم» نشان می‌دهد که کتاب رویکردی مبتنی بر شواهد برای تغذیه دارد و از جدیدترین تحقیقات برای توضیح اصول و حقایق تغذیه استفاده می‌کند.

افسانه‌های رژیمی را رد کنید:
«رد کردن» به معنی افشا کردن نادرستی یا افسانه‌های چیزی است. این بخش از عنوان نشان می‌دهد که کتاب قصد دارد مفاهیم غلط و افسانه‌های رایج در مورد رژیم‌ها و تغذیه که از طریق رسانه‌ها، افراد مشهور یا حتی تحقیقات ضعیف منتشر شده‌اند، را به چالش بکشد و روشن کند. به عنوان مثال، افسانه‌هایی مانند «کربوهیدرات‌ها همیشه بد هستند» یا «چربی باعث چاقی می‌شود» ممکن است مورد بررسی قرار گیرند.

یاد بگیرید که چگونه برای سلامت و شادی خوب غذا بخورید:
«غذا خوردن به‌خوبی» در اینجا به معنی خوردن یک رژیم غذایی متعادل و مغذی است که از سلامت کلی پشتیبانی می‌کند. «غذا خوردن به‌خوبی» فقط به معنی پیروی از یک رژیم خاص نیست، بلکه به معنی درک این است که چه غذاهایی بدن را تغذیه کرده و به گونه‌ای که بیشترین تأثیر را بر سلامت و رفاه بلندمدت داشته باشد، بدن را تغذیه می‌کنند.
ذکر «سلامت» به معنی سلامت جسمانی است — یک بدن بدون بیماری که به طور بهینه عمل می‌کند.
«شادی» نیز در اینجا گنجانده شده است تا نشان دهد که تغذیه فقط به سلامت جسمانی مربوط نیست، بلکه به سلامت روانی و عاطفی هم مرتبط است. کتاب پیشنهاد می‌دهد که خوردن غذاهای صحیح می‌تواند به طور مثبت بر سلامت روان، حالت روحی و حتی سطح انرژی تأثیر بگذارد و به شادی کلی کمک کند.

توضیح محتوای کتاب (تجزیه و تحلیل فرضی):

صفحات اول: صفحات ابتدایی ممکن است اصول اولیه تغذیه را معرفی کنند و اجزای بنیادین مانند کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها، چربی‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی را توضیح دهند. ممکن است بر این نکته تأکید شود که تغذیه مناسب شامل درک چگونگی تعادل این مواد مغذی برای عملکرد بهینه بدن است.

رد کردن افسانه‌های رژیمی: فصول بعدی ممکن است به بررسی عمیق‌تر افسانه‌های رایج در دنیای رژیم‌های غذایی بپردازند. به عنوان مثال:

افسانه: «خوردن چربی باعث چاقی می‌شود.»
کتاب احتمالاً توضیح می‌دهد که چربی یک ماده مغذی ضروری برای بدن است که برای عملکردهایی مانند تولید هورمون‌ها، سلامت مغز و جذب مواد مغذی لازم است و خوردن چربی‌های درست (مانند چربی‌های موجود در آووکادو، آجیل‌ها و روغن زیتون) می‌تواند در واقع به سلامت شما کمک کند.

افسانه: «باید از کربوهیدرات‌ها اجتناب کرد.»
کتاب ممکن است توضیح دهد که کربوهیدرات‌ها منبع اصلی انرژی هستند و برای عملکرد صحیح مغز و عضلات ضروری‌اند و اینکه نوع کربوهیدرات‌ها (غلات کامل، میوه‌ها، سبزیجات) مهم‌تر از این است که فقط آن‌ها را کنار بگذارید.

چگونه خوب غذا بخوریم: سپس کتاب احتمالاً دستورالعمل‌هایی برای ایجاد یک رژیم غذایی متعادل ارائه می‌دهد:

  • گنجاندن انواع غذاهای کامل، مانند سبزیجات، میوه‌ها، پروتئین‌های کم چرب و چربی‌های سالم.
  • ممکن است در مورد کنترل بخش‌ها، برنامه‌ریزی وعده‌های غذایی و خوردن آگاهانه (خوردن به روشی که هم بدن و هم ذهن را تغذیه کند) توضیح دهد.

ارتباط سلامت و شادی: در بخش‌های بعدی ممکن است به بررسی رابطه بین تغذیه و سلامت روان پرداخته شود و توضیح دهد که چگونه خوردن غذاهای خوب می‌تواند بر حالت روحی، انرژی و رفاه عاطفی کلی تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، خوردن رژیم غذایی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و اسیدهای چرب امگا-۳ ممکن است با بهبود عملکرد مغز و سلامت روان مرتبط باشد.

هدف کلی کتاب:
هدف اصلی کتاب به نظر می‌رسد که توانمندسازی خواننده برای کنترل رژیم غذایی خود بر اساس علم است، نه اینکه به رژیم‌های مد روز که اغلب گمراه‌کننده‌اند تکیه کند. با رد کردن افسانه‌ها و ارائه مشاوره‌های عملی و مبتنی بر شواهد در مورد اینکه چگونه خوب غذا بخورید، این کتاب احتمالاً به افراد کمک می‌کند تا انتخاب‌های غذایی بهتری داشته باشند که به سلامت جسمانی و رفاه عاطفی آن‌ها منجر شود.

آیا تمایل دارید توضیح دقیق‌تری در مورد بخش خاص یا مفهومی داشته باشید؟

کتاب : کتاب الکترونیکی The Science of Nutrition: Debunk the Diet Myths and Learn How to Eat Well for Health and Happiness 

نویسنده : Rhiannon Lambert

زبان : انگلیسی

تعداد صفحه : 195 صفحه

قیمت : 90 هزار تومان

قیمت کتاب در سایت آمازون : 25 دلار

به محض پرداخت لینک دانلود کتاب را دریافت خواهید کرد.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و یا مشکل در دانلود به شماره واتس آپ 09390863554 پیام دهید.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.


اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب الکترونیکی The Science of Nutrition: Debunk the Diet Myths and Learn How to Eat Well for Health and Happiness”